Marzo, 2023

04Mar10:00DestacadoPAPA ORBE Y LOS CIENTÍFICOS DEL SABOR8€ - 10€ en taquilla 10:00 |Noche

Leer Más

Detalles del evento

PAPA ORBE Y LOS CIENTÍFICOS DEL SABOR
Puertas 22.00 h. / Concierto 22:15 h.

Papa Orbe & Los Científicos Del Sabor són un grup de Jazz afrocubà, cubop…una barreja de Son Cubà i Jazz descrit per erudits en la matèria, com a fenòmen antecessor al Latin Jazz.

El repertori de LCDS és en la seva majoria, d’autoria pròpia, amb notables influències dels sons que van emergir entre els anys 50 i 60 en els clubs de l’Havana i Nova York simultàniament, amb formacions des de petit-mitjà format, fins a Big Bands entre les que hi trobem noms de notables exponents com Israel Cachao López, Patato Valdez, Tito Puente, Machito i els seus Afrocuban Boys, Mongo Santamaría entre d’altres.

Aquesta formació integrada per músics de Cuba, Colòmbia i Veneçuela amb formació i experiència en el Jazz, Latin Jazz, Són Cubà, Salsa, etc; establerts a la ciutat de Barcelona, ​​estan a punt de llançar el seu primer àlbum per al segell suís Rocafort Records en format vinil, gravat i mesclat de manera analògica per aconseguir el so més proper al de l’època daurada del gènere.

———
Papa Orbe & Los Científicos Del Sabor son un grupo de Jazz afrocubano, cubop … una mezcla de Son Cubano y Jazz descrito por eruditos en la materia, como fenómeno antecesor al Latin Jazz.

El repertorio de LCDs es en su mayoría, de autoría propia, con notables influencias de los sonidos que emergieron entre los años 50 y 60 en los clubes de La Habana y Nueva York simultáneamente, con formaciones desde pequeño-mediano formato, hasta Big Bands entre las que encontramos nombres de notables exponentes como Israel Cachao López, Patato Valdez, Tito Puente, Machito y sus afrocubanos Boys, Mongo Santamaría entre otros.

Esta formación integrada por músicos de Cuba, Colombia y Venezuela con formación y experiencia en el Jazz, Latin Jazz, Son Cubano, Salsa, etc; establecidos en la ciudad de Barcelona, ​​están a punto de lanzar su primer álbum para el sello Rocafort Records en formato vinilo, grabado y mezclado de manera analógica para conseguir el sonido más cercano al de la época dorada del género.

Consulta las medidas de acceso

X